Αρχική  |   Γιατί Standoor   |   Επικοινωνία
 
 
 
Get the Flash Player to see this rotator.
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ »


Europa Shadow
» EUROPA Κουφώματα Αλουμινίου » Europa Σκίαστρα Πέργκολες » Europa ShadowΗ σειρά Europa Shadow είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης, το οποίο σχεδιάστηκε ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του 21ου αιώνα, για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια, αλλά και με συνέπεια στην παράδοση, δίνοντας έτσι πολλές δυνατότητες εφαρμογής.
Το σύστημα Europa Shadow επιτρέπει την οριζόντια ή κάθετη διάταξη των πτερυγίων τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε προσόψεις κτιρίων, όσο και σε όλα τα είδη πέργκολας, με δυνατότητα απλής σκίασης αλλά και προστασίας από την βροχή.
Διαθέτει τέσσερα διαφορετικά πτερύγια με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, για την αποφυγή υπερθέρμανσης του εσωτερικού χώρου των κτιρίων, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία καθώς επίσης και την ασφάλεια των γυάλινων επιφανειών του κτιρίου από θραύση.
Τα πτερύγια σε κάθε κατασκευή, μπορεί να είναι με σταθερή κλίση (κλίση της επιλογής μας) ή με δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής κάθε φορά κλίσης που ο χρήστης θέλει.
Η στρέψη των πτερυγίων, γίνεται είτε χειροκίνητα με την βοήθεια μανιβέλας είτε ηλεκτρικά με την χρήση μοτέρ, μεταφέροντας την κίνηση μέσω ντίζας.

Η συμβολή του πτερυγίου EUROPA Shadow SK1 στην ενεργειακή απόδοση κτιρίων
Σύμφωνα με μελέτη που έγινε από το Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Ερευνών, ΤΕΙ Χαλκίδας
(Ψύξης, Κλιματισμού και Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας) με επιβλέποντα καθηγητή τον Δρ. Μ. Γρ. Βραχόπουλο διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα.

Πλεονεκτήματα εξωτερικής σκίασης:
Η εξωτερική σκίαση περιορίζει την ηλιακή ακτινοβολία πριν αυτή φτάσει στην επιφάνεια του υαλοπίνακα. Με τη τοποθέτηση εξωτερικών συστημάτων σκίασης εμποδίζουμε την άμεση ακτινοβολία να εισέλθει στον χώρο, ανακλώντας τη στο περιβάλλον, και στο εσωτερικό μεταβιβάζεται μόνο η διάχυτη ακτινοβολία.

Αποτέλεσμα μελέτης:
Η μελέτη έδειξε ότι η εξοικονόμηση ενέργειας με τη χρήση σκιαδίων shadow SK1 της EUROPA δίδει εξοικονόμηση ενέργειας η οποία ανέρχεται σε ποσοστό από 16,2 – 20,5%. ( Η μελέτη έγινε στον Άγιο Κοσμά Αττικής το 2007 ).
Πέρα από τα οικονομικά οφέλη από την εξοικονόμηση ενέργειας διαπιστώθηκε ότι είχαμε και μείωση των ελκυόμενων ρύπων σε CO2, η οποία ανήλθε σε 1,5 τόνους περίπου σε ετήσια βάση.
Ο χρόνος απόσβεσης του κόστους εγκατάστασης του συστήματος EUROPA Shadow SK1 από την εξοικονόμηση ενέργειας κυμαίνεται μεταξύ 9,5 – 12,5 έτη

ΧΡΗΣΗ: Το σύστημα επιτρέπει την τοποθέτηση σταθερών ή κινητών πτερυγίων σε προσόψεις κτιρίων, καθώς και σε κατασκευές πέργκολας με σκοπό τον έλεγχο της ηλιακής ακτινοβολίας και την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.
Μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε κατασκευή του Συστήματος.

                               
Αρχική  | Εταιρία   |   Πιστοποίηση   |   Πρωτοπορία   |   Τρόποι Συνεργασίας   |   Δίκτυο Συνεργατών   |   Προσφορές
 
STANDOOR   ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & PVC
70χλμ Ε.Ο Αθηνών Λαμίας Τ.Κ 32009 (Τ.Θ. 210,Σχηματάρι) Τηλ:22620.71014-71268 Fax:22620.71115


Copyright © 2012 -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr